Nastavak edukacijskih radionica u sklopu EU projekta Matice hrvatskih sindikata

18.04.2016. u 07:15 Novosti

Edukacijske radionice pod nazivom Umijeće neverbalnog i verbalnog komuniciranja za unapređenje socijalnog dijaloga održane su u četvrtak, 14. travnja za predstavnike Nezavisnog sindikata knjižničara Hrvatske te u petak 15. travnja 2016. za predstavnike Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama Hrvatske.

Održane su i dvije edukacijske radionice iz ciklusa Trening za trenere, 14. travnja za predstavnike Općeg sindikata Ministarstva unutarnjih poslova, dok su predstavnici Sindikata hrvatskih učitelja ovoj radionici prisustvovali 15. travnja 2016.

Edukacijske radionice odnosno trening radionice koje se provode u okviru ESF projekta “Jačanje socijalnog dijaloga – doprinos bipartitnim i tripartitnim procesima” usmjerene su na podizanje svijesti o važnosti socijalnog dijaloga i kolektivnog pregovaranja te na razvijanje komunikacijskih kompetencija svih dionika socijalnog dijaloga.

Ovim putem čestitamo našim trenerima na stečenim znanjima i vještinama te se veselimo nastavku edukacija kroz programe koje pripremamo za naše članove.

Novosti o EU projektu: „Jačanje socijalnog dijaloga“ – Faza II te fotogalerije s edukacijskih radionica možete pratiti na web stranici projekta:

http://bptp.socijalni-dijalog.hr/


Tagovi | edukacija | EU projekt | Europski socijalni fond | Jačanje socijalnog dijaloga | trening za trenere