CIAK Auto d.o.o.

16.02.2018. u 09:16 Auto-moto i tehnika

NOVO! Povodom Dana žena – u četvrtak 8. ožujka 2018.  CIAK Auto d.o.o. daruje sve dame, članice sindikata udruženih u Maticu znakom pažnje za svaku ostvarenu kupnju u bilo kojoj poslovnici (http://ciak-auto.hr/lokacije-3/) diljem Hrvatske. Također, sve dame koje na dan 8.3. rezerviraju termin u jednom od CIAK Auto servisa (http://ciak-auto.hr/servis/) ostvaruju 10% popusta na obavljenu uslugu! Opustite se, ovo je Vaš dan i proslavite ga kako dolikuje, a brigu o Vašem limenom ljubimcu prepustite stručnim rukama ljubaznog osoblja CIAK Auto servisa.

Tvrtka CIAK Auto d.o.o. među najvećim je distributerima autodijelova i opreme te je preko 20 godina prisutna u svijetu autodijelova u Hrvatskoj i zemljama okruženja. U veleprodajnim i maloprodajnim aktivnostima nudi svojim kupcima najširi izbor originalnih i zamjenskih dijelova za vaše vozilo. Unutar asortimana zastupljeni su svi poznati svjetski proizvođači autodijelova OE kvalitete za sve tipove vozila.

Također, tvrtka CIAK Auto ponosni je član AD Internationala, grupacije koja okuplja preko 500 veleprodajnih distributera iz 33 zemlje, s ciljem izmjenjivanja informacija i unapređenja poslovnih metoda uz vrhunsku logističku efikasnost.

Ciak Auto d.o.o svim članovima sindikata udruženih u Maticu hrvatskih sindikata u svojim poslovnicama nudi slijedeće popuste:

do 35 % na akumulatore i ulja

do 25% na auto dijelove i opremu

do 15 % na auto gume

Članovi sindikata udruženih u Maticu ostvaruju pravo na pogodnosti uz predočenje CIAK Auto kartice pogodnosti, članske iskaznice sindikata i predočenje osobne iskaznice.

Ciak Auto kartica pogodnosti otvara se posebno za članove sindikata udruženih u Maticu:

– pojedinačnom prijavom putem web stranice www.ciak-auto.hr/online-prijava (*Prilikom upisa u polje “Napomena” potrebno je upisati slijedeće: “naziv Vašeg sindikata”- POGODNOSTI te priložiti scan članske iskaznice jednog od sindikata ili;

– u maloprodajnim objektima tvrtke, uz predočenje članske iskaznice jednog od sindikata udruženih u Maticu

Sve dodatne detalje i informacije o samoj ponudi, lokacijama poslovnica, usluzi servisa automobila, programu vjernosti i načinima plaćanja možete pogledati ovdje.

Tagovi | autodijelovi | Ciak Auto | Matica hrvatskih sindikata