Salon vjenčanica Ljubav

16.12.2016. u 12:33 Moda i ljepota

Salon vjenčanica „Ljubav“ modni je obrt koji već skoro dvadeset godina stvara mnoge inspirativne, unikatne, uvijek prepoznatljive kolekcije vjenčanica i svečanih haljina. Tim zaposlenika Salona vjenčanica Ljubav visoko je educiran, motiviran i uvijek spremno stoji na raspolaganju, a njihovu ljubav prema ovom poslu osjete i mladenke, koje se u salonu uvijek osjećaju ugodno i dobrodošlo.

U salonu možete pronaći veliki izbor vjenčanica iz vlastite proizvodnje, kao i vjenčanice svjetskih modnih kuća (Madeline Gardner, David Bridal), večernjih haljina, haljina za djeveruše, klencerice, krsne haljinice, jastučiće za prstenje, kitice, pozivnice, zahvalnice, te svu popratnu opremu.

Za buduće mladenke članice sindikata udruženih u Maticu te članove njihovih užih obitelji, nude vjenčanice na prodaju, najam i mogućnost šivanja po mjeri uz posebne popuste.

Popusti se ostvaruju na pet razina:

1. 30% popusta na najam vjenčanica iz najnovijih kolekcija svjetskih marki Mori Lee by Madeline Gardner i David Bridal,

2. 30% popusta na najam vjenčanica iz najnovije kolekcije Salona vjenčanica (vlastita kolekcija),

3. 80% popusta na najam i kupovinu vjenčanice iz starijih kolekcija,

4. 10% popusta na šivanje po mjeri vjenčanice ili svečane odjeće,

5. 50% popusta na kupnju jastučića, podvezice ili nakita (uz korištenje drugih popusta).

U sklopu popusta iz točaka 1. i 2. u cijenu najma ulazi:

– posudba vjenčanice
– prepravke vjenčanice (sužavanje/proširivanje, skraćivanje/produžavanje, dodavanje bretelica, rukavića)
– posudba vela (endlani ili paspul rubić, dugog ili kratkog)
– posudba stole, bolera ili šala
– posudba nakita
– posudba dječje haljinice s bolerom i svim potrebnim prepravkama
– posudba jastučića za prstenje
– posudba košare

U sklopu popusta iz točke 3. u cijenu ulazi:

– posudba/kupnja vjenčanice
– posudba vela (endlani ili paspul rubić, dugog ili kratkog)
– posudba stole, bolera ili šala
– posudba nakita
– posudba dječje haljinice s bolerom (uz nadoplatu eventualnih prepravki)
– posudba jastučića za prstenje
– posudba košare

Popusti se ostvaruju temeljem članske iskaznice jednog od sindikata učlanjenih u Maticu ili potvrde o članstvu u sindikatu.

Plaćanje je isključivo gotovinsko, uz mogućnost plaćanja u ratama u broju rata koliko ima mjeseci do vjenčanja.

Izuzetno je važna najava dolaska mladenke u salon. Trebaju se najaviti na telefon 01/3774 290 ili poslati upit na info@vjencanice-ljubav.hr ili Facebook: Vjenčanice Ljubav

Radno vrijeme salona je pon-petak 8-20, subotom 8-14h.

Dio ponude salona pogledajte u galeriji klikom na fotografiju:

Tagovi | Salon vjenčanica Ljubav