29. obljetnica Hrvatskog strukovnog sindikata medicinskih sestara – medicinskih tehničara

11.05.2020. u 08:25 Novosti

11. svibnja 2020. Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara i tehničara obilježava 29 godina neprekidnog i uspješnog rada na zaštiti profesionalnih i socijalnih prava medicinskih sestara i tehničara u Republici Hrvatskoj.

Kao strukovna organizacija i reprezentativni sindikat, već 29 godina štiti profesionalna prava i obveze struke, radi na poboljšavanju općih uvjeta rada i života medicinskih sestara i medicinskih tehničara i unapređuje položaj svih zaposlenih u javnim službama.

HSSMS-MT danas je najveći strukovni sindikat u zemlji koji djeluje na cijelom području Republike Hrvatske i nezaobilazan je čimbenik u promoviranju struke, borbi za bolja materijalna prava zaposlenih medicinskih sestara i medicinskih tehničara te u socijalnom dijalogu i kolektivnom pregovaranju. Sve svoje ciljeve ostvaruje uz pomoć i aktivno zalaganje svih svojih povjerenika i članova.

Svim poštovanim članovima povodom 29 godina neprekinutog rada Sindikata upućujemo srdačne čestitke uz želje da nastave sindikalno djelovanje u jedinstvu i solidarnosti, hrabro kao i do sada!


Tagovi | godišnjica | HSSMS-MT