Laser d.o.o.

10.06.2019. u 13:23 Dom i dizajn

Tvrtka LASER-PRODAJA d.o.o. postoji i djeluje od 2015. godine kada je osnovana izdvajanjem iz matične tvrtke Laser d.o.o. koja posluje od 1992. godine. Osnovnu djelatnost tvrtke čine proizvodnja, prodaja i montaža PVC stolarije, prodaja laminata i kompletnog pripadajućeg pribora za njegovu montažu, prodaja tepiha, garažnih vrata, sobnih vrata, fasadnih sustava i sistema suhe gradnje (gips ploče, profili, vijci…).

Proizvodi visoke kvalitete renomiranih svjetskih proizvođača, modernog dizajna koji su potpuno prilagodljivi Vašim potrebama, dostupni su unutar devet izložbeno – prodajnih centara (Zagreb, Velika Gorica, Gornji Stupnik, Sesvete, Osijek, Slavonski Brod, Split i Šibenik).

Članovima sindikata udruženih u Maticu hrvatskih sindikata u trgovinama tvrtke nude se sljedeći popusti:

1. Popust od 30% za gotovinsko plaćanje na sve laminate i svu PVC stolariju koja nije na sniženju
  2. Popust od 20% za kartično plaćanje na sve laminate i svu PVC stolariju koja nije na sniženju
  3. Popust od 5% za plaćanje gotovinom na sav ostali asortiman u ponudi (tepisi, sobna vrata, garažna vrata, sistemi suhe gradnje, fasadni sistemi…)
  4. Dodatni popust od 5% za gotovinsko plaćanje za artikle koju su već na popustu

Članovi sindikata dolaskom u prodajne centre će uz predočenje članske iskaznice sindikata i uz vlastitu osobnu iskaznicu ostvariti popust (rabat). Plaćanje se vrši na samom prodajnom mjestu gotovinom, debitnim ili kreditnim karticama ili virmanski na žiro račun. Mogućnost obročne otplate i kreditiranja (članovima kojima omogućuju njihove banke odnosno kartične kuće).

Tagovi | Laser d.o.o. | Matica hrvatskih sindikata