Villa San – Veli Lošinj

15.03.2017. u 10:11 Odmor

NOVO! Villa San pripremila vam je posebne, zabavne aktivnosti za otkrivanje lošinjskog podmorja – tečajeve ronjenja!

NAUČITE RONITI – za početnike

UPOZNAJTE PODMORJE MALOG LOŠINJA – za certificirane ronioce

SCUBA RANGERS – posebni tečaj za djecu

Pogledajte čari lošinjskog podmorja:

Villa San je prekrasna aristokratska vila iz 19. stoljeća koju je sagradio mađarski grof svojoj kćeri. Smještena je u centru Velog Lošinja, a od mora je udaljena svega 20 metara. Na udaljenosti 100 metara od vile je hotelska plaža dobitnik „ Plave Vrpce“ (pristup za invalide i bazen za malu djecu). Također, u blizini su i brojne kamenite, stjenovite i šljunčane plaže. Kapacitet vile je oko 50 osoba, sobe su jedno-krevetne, dvo-krevetne i tro-krevetne. Opremljene su kupaonicom, klimom (grijanje- hlađenje) i TV-om s prekrasnim pogledom na more.

“Zračne toplice”  Veli lošinj- zdravstveni turizam

Posebno ističemo mikro klimu Velog Lošinja koji je priznato Europsko lječilište za dišne puteve, alergijske smetnje respiratornog sustava te psorijaze. Tradicija liječenja ovih zdravstvenih problema u Velom Lošinju je započela prenamjenom dvorca austrijskog nadvojvode Karla Stjepana Habsburškog 1886, koji je kasnije pretvoren u lječilište i park- botanički vrt „ Podjavori“. Veli Lošinj danas je sa svojom bolnicom za dišne probleme i psorijazu u vrhu svjetske medicine po rezultatima.

Članovima sindikata udruženih u Maticu Villa San nudi povoljniju cijenu pojedinačnog te smještaja grupa od preko 20 osoba i mogućnost obročne otplate putem obustave plaće:

• 20% popusta na regularne cijene noćenja prilikom plaćanja gotovinom ili putem obustave,
  • otplata putem obustave plaće do 6 rata,
  • cijene noćenja ili korištenja dvorane za grupe od preko 20 članova dogovaraju se po upitu.

U slučaju korištenja mogućnosti beskamatne obročne otplate kupac je dužan prilikom rezervacije potpisati izjavu o obustavi kojom dozvoljava računovodstvu poslodavca da mu obustavi dio plaće na ime ugovorenih rata. Izjava o obustavi sastavlja se u tri primjerka, od kojih jedan pripada kupcu, drugi Prodavatelju, a treći primjerak Prodavatelj će, uz fakturu, dostaviti poslodavcu kupca. Izjavu o obustavi isprintajte s donjeg linka:

IZJAVA O OBUSTAVI PLAĆE

CJENIK

Za rezervacije i sva dodatna pitanja možete kontaktirati Vilu  San na brojeve telefona 051/618 999 i 091/2360 160.

U slučaju otkazivanja rezervacije vrijede slijedeći uvjeti:

– 0 do 14 dana prije dana dolaska Hotel zadržava 50% uplaćenog iznosa
– 14 do 31 dan prije dana dolaska Hotel zadržava 30% uplaćenog iznosa
– više od 31 dan prije dolaska te u slučaju smrtnog slučaja ili bolesti vraća se cjelokupni uplaćeni iznos.

Doživite ugođaj Ville San kroz foto galeriju:

Tagovi | Veli Lošinj | Villa San