Najava završne konferencije ESF projekta „Jačanje socijalnog dijaloga – doprinos bipartitnim i tripartitnim procesima – faza 2“

26.09.2016. u 10:04 Novosti

Zadovoljstvo nam je najaviti završnu konferenciju ESF projekta: “Jačanje socijalnog dijaloga – doprinos bipartitnim i tripartitnim procesima – faza 2”, Matice hrvatskih sindikata.

Završna konferencija posvećena je predstavljanju publikacije Utjecaj kolektivnih ugovora na prava radnika u RH.

Publikaciju će predstaviti suurednik knjige prof. dr. sc. Igor Radeka koji će ujedno govoriti o cilju i sadržaju cjelokupnog projekta, dok će suautori knjige Krešimir Rožman, dipl. iur. i doc. dr. sc. Dragan Bagić govoriti o sklapanju, primjeni i derogaciji kolektivnih ugovora, odnosno obilježjima kolektivnog pregovaranja u Republici Hrvatskoj uspoređujući javni sektor i gospodarstvo.

Konferencija će se održati u srijedu 28. rujna 2016. s početkom u 10.30 sati u zgradi Sindikata, ulica Florijana Andrašeca 18A – I. kat, dvorana Andromeda, Zagreb.

Svi zainteresirani članovi sindikata Matice su dobrodošli, uz prethodnu najavu dolaska na e-mail: tajnistvo@matica-sindikata.hr.

Radujemo se vašem dolasku!

Tagovi | ESF projekt | kolektivni ugovor | završna konferencija