Hotel Vila Ružica Crikvenica

24.06.2016. u 12:13 Odmor

NOVO! Hotel Vila Ružica Crikvenica (HRVATSKI UČITELJSKI DOM) članovima sindikata udruženih u Maticu te članovima njihove uže obitelji, ukoliko ostvaruju usluge smještaja zajedno s članom, osigurava 20% popusta na individualnu cijenu smještaja i mogućnost obročne otplate, sukladno ponudi koja vrijedi u trenutku rezervacije.

Hotel Vila Ružica Crikvenica osigurava i posebnu cijenu smještaja za organizirane grupe članova sindikata udruženih u Maticu (minimalno 15 osoba); 225,00 kn za polupansion, odnosno 300,00 kn za puni pansion po osobi po danu u razdobljima 2.1.-8.7.2017. te 26.8.-27.12.2017.

Ovaj hotel ima kategoriju tri zvjezdice, nalazi se na samoj promenadi, direktno uz glavnu gradsku pješčanu plažu, a sastoji se od 42 sobe i 12 apartmana. Nakon 2002. godine hotelska zgrada je u potpunosti obnovljena i preuređena te nudi usluge smještaja grupama, individualnim gostima kao i manjim seminarima. Hotel raspolaže sa dvije kongresne dvorane kapaciteta 160, odnosno 50 osoba te posjeduje svu potrebnu pripadajuću radnu opremu.

Pogledajte detalje ponude individualnog smještaja i grupnog smještaja te cjenik za 2017. godinu.

Rezervacije se vrše putem obrasca ovjerenog od strane sindikalnog povjerenika koji se šalje na fax broj: 051/784-378 te uplate akontacije od 30% ukupnog iznosa boravka.

U nastavku pogledajte galeriju predivne Vile Ružice:

Tagovi | Hotel Vila Ružica