Fleet rent a car nudi povoljniji najam vozila

19.02.2016. u 09:40 Auto-moto i tehnika

Fleet rent a car članovima sindikata udruženih u Maticu nudi popust od 30% na dnevne cijene vozila uz predočenje članske iskaznice ili potvrde o članstvu. Cijena vozila uključuje neograničenu kilometražu, puno osiguranje za vozilo i vozača, osiguranje putnika, otkup franšize, osiguranje podvozja. Poslovnice se nalaze u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Makarskoj, Dubrovniku, Puli, Zadru, Poreču (adrese poslovnica pogledajte ovdje).

Cijene i ponudu vozila možete vidjeti u priloženom cjeniku.

Rezervacije i narudžbe možete izvršiti putem obrasca kojeg ispunjenog šaljete na e-mail: reservations@fleet-rent.com. U slučaju da rezervaciju izvršite telefonskim putem, ista se mora potvrditi i u pisanom obliku (putem e-maila). U roku od 24 sata će agencija potvrditi raspoloživost vozila. Kao sredstvo za osiguranje plaćanja član je obvezan prilikom rezervacije odnosno preuzimanja vozila dostaviti podatke o svojoj kreditnoj kartici za potrebe predautorizacije i naplate troškova nastalih vezano za najam vozila (naknada za gorivo, prekršajne i parkirne kazne, štete i slično).

Tagovi | Fleet rent a car | najam vozila